Lezing en workshop van Smart-Ease in november 2017

Slim kind?!

Heb je als ouder of leerkracht een kind dat zich niet begrepen voelt? Gaat het met weerstand naar school en laat het niet de verwachte resultaten zien? Heb je vaak eindeloze discussies en putten de tomeloze energie en emoties van het kind je uit? Misschien is het kind dan wel (hoog)begaafd. Dat kan op het gebied van opvoeding en onderwijs voor flinke uitdagingen zorgen. Als je dit herkent, zijn deze lezing en workshop van Smart-Ease misschien wel interessant voor je.

Lezing 6 november 2017

Op maandagavond 6 november houdt Smart-Ease een lezing over het herkennen en begrijpen van (hoog)begaafde kinderen.
Interesse? Noteer de datum vast in de agenda. In de tweede week van oktober volgt nadere informatie over de inhoud,toegangsprijs, tijd en locatie.

Workshop Communiceren met je (hoog)begaafde kind

Heb je vaak eindeloze discussies en putten de tomeloze energie en de emoties van je kind jou uit? Beland je regelmatig in een conflict met je kind en gaat dit ten koste van de sfeer in huis? Dat is vreselijk frustrerend en niet effectief.
In deze workshop leer je kenmerkend positief gedrag en stressgedrag bij jezelf en je (hoog)begaafde kind te herkennen en krijg je tips om hier effectief mee om te gaan. Zo voorkom je misverstanden en stress en ontstaat er begrip en dynamiek.

Workshop 13 november 2017

Ben jij ouder van een (hoog)begaafd kind en heb je interesse in deze workshop. Noteer deze datum dan vast in je agenda: maandagavond 13 november. Nadere informatie over kosten, tijdstip en locatie vind je hier.

Meer activiteiten van Smart-Ease vind je in de agenda.

Vond je dit nuttig? Dan kun je het delen!
Geplaatst in Agenda, Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *