Coronacrisis en dienstverlening Smart-EASE

Sinds maandag 16 maart heeft de overheid  in het kader van de Coronacrisis drastische maatregelen moeten nemen. Ook ik heb zorg over de gezondheid van mijn klanten.

Uit het oogpunt van veiligheid voor de gezondheid van mijn klanten en mijzelf, heb ik besloten om afspraken niet meer face to face te laten plaatsvinden. Deze maatregel geldt tenminste tot en met 20 mei a.s.

Skype, Facetime, Microsoft Teams

Gelukkig beschikken we over voldoende digitale middelen om met elkaar in verbinding te blijven. Dus mocht je een afspraak willen maken dan kan dit altijd via Skype, Facetime, Microsoft Teams of gewoon per telefoon.

Laat via de mail  of per telefoon horen dat je een afspraak wilt maken. We kunnen dan van vooraf even afstemmen hoeveel tijd dit gaat vragen, wat de kosten zijn en welk medium je voorkeur heeft.

Op de hoogte blijven

Uiteraard houd ik iedereen op de hoogte van het nieuws met de informatie zoals jullie dat van mij gewend zijn: via social media deel ik tips en mijn ervaringen rondom hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid.

Je kunt me volgen via Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter en Youtube.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geplaatst in Blog en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *