Een nieuw jaar, een goed begin

Profiteer nú van deze mooie nieuwjaars-aanbieding!

Het nieuwe jaar is een mooi moment om de balans op te maken en vooruit kijken: nieuwe inzichten te verwerven en wellicht oude, niet-helpende patronen te doorbreken. Goed nieuws! Dan heb ik voor jou een hele mooie aanbieding om het nemen van die stap te vergemakkelijken:

Speciale Nieuwjaars-aanbieding

Tot en met 31 januari 2024 kun je profiteren van het volgende aanbod:

Wat houdt dit aanbod in?

  • Je ontvangt 12 weken lang elke week een kennisclip van het online programma ‘Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid’ met bijbehorend blogs, tips, adviezen en opdrachten.
  • Nadat je de bestelling hebt geplaatst, plannen we een afspraak voor een live of online Q&A-sessie in (Questions & Answers) op een moment dat het jou past. Tijdens deze sessie kun je eventueel vragen stellen over de kennisclips of sparren over situaties waar jij in de begeleiding van je hoogbegaafde kind tegenaan loopt.

Waarom dit aanbod?

Misschien herken je dit:

  • ‘Mijn kind komt vaak boos thuis. Hij vindt alles saai op school. Juf zegt dat hij genoeg uitdaging krijgt maar is dat wel zo?’
  • ‘Ik ben altijd onzeker in een gesprek met de leerkracht. Ik weet niet goed hoe ik de leerkracht kan overtuigen wat mijn kind nodig heeft. We zitten op een totaal ander spoor’
  • ‘Mijn kind reageert altijd zo heftig emotioneel. Hoe ga ik daarmee om?’

Herkenbaar?
Hoe zou het zijn om..

  • vol zelfvertrouwen in gesprek te kunnen gaan met de leerkracht om te bespreken wat je kind nodig heeft?
  • heftig emotioneel gedrag beter te begrijpen en te weten hoe je daarmee om kunt gaan?
  • te begrijpen waarom je kind bepaald gedrag laat zien en te weten wat het nodig heeft om in balans te komen?
  • Hoe zou het voor jou voelen als jij als ouder weer het stuur in handen krijgt? En dat je weet hoe je deze uitdaging moet aangaan? Dat je inzicht krijgt in wat je kind nodig heeft om weer gelukkig te worden en met plezier naar school te gaan.  
  • Hoe zou je het vinden om hier direct mee aan de slag te kunnen?! Dat je niet eerst op pad moet en eventueel oppas moet regelen voor je kinderen. Maar dat je gewoon vanuit je luie stoel of van achter je bureau aan de slag kunt op een voor jou passend moment. Dat zou toch fijn zijn?!

Met het online programma ‘Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid’ krijg jij het stuur weer in handen. Je krijgt inzichten over kenmerken die je bij je kind zult herkennen aan de hand van praktische voorbeelden en je krijgt tips en tools om niet helpende patronen te doorbreken. Dit geeft zelfvertrouwen! Als jij beter in je vel zit, zie je dat terug in je kind!

Wat is ‘Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid’?

Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid is een online programma dat bestaat uit een reeks van 12 online kenniscolleges. Hierin krijg je antwoord en adviezen op de meest gestelde vragen in de praktijk. Bij de kenniscolleges horen blogs, informatieve tools en opdrachten waarmee je leert de kennis toepassen op jullie specifieke situatie. De hele reeks kennisclips vormt dus een handige verzameling tips en adviezen die je direct kunt toepassen. Gedurende 12 weken krijg je elke week een kennisclip. Hierin beantwoord ik de meest gestelde vragen over allerlei onderwerpen, zoals hoogbegaafdheid en leren leren, opvoeding, heftige emoties en hoogsensitiviteit. In deze video krijg je alvast een inkijkje:

Tot en met 31 januari 2024 kun je profiteren van het feit dat je naast deze kennisclips een uur lang live of online tijdens een Q&A-sessie vragen kunt stellen en kunt sparren over de situaties waar jij tegenaan loopt in de begeleiding van je hoogbegaafde kind.

Vond je dit nuttig? Dan kun je het delen!
Geplaatst in Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *