Voorlichtingsfilm over hoogbegaafdheid

Voorlichtingsfilm over hoogbegaafdheid


Liske en Merel zijn de hoofdrolspelers in mijn filmpje over hoogbegaafdheid. Hun verhaal heeft veel reacties en emoties losgemaakt op social media. Daarom wil ik een vervolg maken. Want beelden zeggen meer dan 1000 woorden!

Door middel van een voorlichtingsfilm over hoogbegaafdheid wil ik leerkrachten en ouders helpen. Ik wil ze helpen om het probleem van deze kwetsbare doelgroep te herkennen en hen de tools bieden voor begeleiding. Samen met filmmaker Claus Brockhaus (die zijn sporen verdiende bij de VPRO en talloze voorlichtingsfilms op zijn naam heeft staan) ga ik jullie als hoogbegaafdheidsdeskundige vragen om mijn ambassadeur/ sympathisant te worden voor deze film die er moet komen.

Ben jij leerkracht of ouder van een hoogbegaafd kind en vind jij dat een voorlichtingsfilm kan helpen in de begeleiding van hoogbegaafde kinderen? Like en deel dan dit bericht om dit initiatief te steunen.

Vond je dit nuttig? Dan kun je het delen!
Geplaatst in Blog, Kijktips, Uit de praktijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *