Intervisie-avonden Hoogbegaafd opvoeden: VOL!

leren van en met elkaar

Ben je ouder van een hoogbegaafd kind en zit jij ook af en toe met de handen in het haar? Vraag  je je af hoe andere ouders omgaan met hun hoogbegaafde kind? Of heb je soms het idee dat jij de enige bent die het geduld verliest als je kind voor de zoveelste keer in discussie gaat? Slaat de wanhoop soms toe en vraag je je af of het ooit wel goed komt met je hoogbegaafde kind op school? Zou het dan niet heerlijk zijn om je onzekerheden en twijfels te kunnen delen en te ervaren dat je niet de enige bent die tegen deze hindernissen aanloopt?

Pilot van 4 bijeenkomsten

Wij snappen dat heel goed en daarom geeft Smart-Ease jou dit voorjaar een podium. We gaan van start met een pilot van 4 intervisie- avonden voor ouders van hoogbegaafde kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 9 jaar. Misschien denk je nu wel: “Hè waarom nu alleen deze leeftijdsgroep?” We weten inmiddels dat er onder de ouders van deze leeftijdsgroep veel behoefte is aan een klankbord en adviezen. Kinderen in deze leeftijdsfase vinden het vaak nog erg lastig om te vertellen wat er aan scheelt en uiten hun onmacht door bijvoorbeeld boosheid, huilen of angst.
De pilot bestaat uit een serie van 4 leerzame bijeenkomsten.

Geen oudercursus maar intervisie

De opzet is niet cursorisch van aard. Een intervisie is een manier om met ervaringsdeskundigen te leren van vragen en problemen uit de dagelijkse praktijk. Je leert van en met elkaar onder deskundige begeleiding.

De opzet van de bijeenkomsten

Dus heb je een hoogbegaafd kind in de leeftijd van 4 tot en met 9 jaar en
  • wil je je kind leren begrijpen,
  • ben je op zoek naar handvatten voor een passende aanpak van je kind,
  • wil je in een veilige setting je twijfels kunnen uiten, vragen kunnen stellen en ideeën uitwisselen,
  • ben je op zoek naar een netwerk van ouders met wie je kunt klankborden,
  • wil je feedback op je aanpak?

Geef je dan nu op voor deze intervisiepilot van 4 avonden tegen een eenmalig gereduceerd tarief van €120,00. (Echt)paren tweede persoon €100,00.

Aantal: 4 intervisieavonden  VOLGEBOEKT
Data: Maandagavond: 6 maart, 20 maart, 3 april,
Dinsdagavond: 18 april
Tijd: 19:30 tot 21:30 uur
Aantal personen: minimaal 4 en maximaal 8
Locatie: Tromphuis, Tromplaan 47, 7513 AB Enschede

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt. Meld je daarom snel aan via inschrijven@smartease.nl  onder vermelding van ‘Hoogbegaafd opvoeden’- intervisie.

Vond je dit nuttig? Dan kun je het delen!
Geplaatst in Agenda, Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *