Informatieavond 6 november: slim maar niet gelukkig

Het is nog maar kort geleden dat jij je nieuwsgierige, energieke, pientere kleuter voor het eerst naar groep 1 bracht. Wat had ze er zin in!! Eindelijk naar school. Daar ging het allemaal gebeuren. Je bent nu ruim 2 maanden verder en je ziet je vrolijke kind veranderen in een meisje vol frustratie dat ‘s avonds buikpijn heeft omdat ze naar school moet. Ze is slim, maar niet gelukkig. Je hebt het bij de juf al eens ter sprake gebracht maar zij ziet in de klas geen bijzonderheden. Herken je dit?

Het schooljaar is nog maar net begonnen en je hebt al drie keer een gesprek gehad met de leerkracht. Je zoon verstoort de les en hij houdt andere kinderen van het werk. Je vertelt de leerkracht dat je de indruk hebt dat je kind zich verveelt en je stelt voor om je zoon wat meer uitdaging te geven. Volgens de leerkracht geven de Citoresultaten van het afgelopen jaar daar helemaal geen aanleiding toe. Haar lijkt het verstandig om eerst te werken aan het gedrag.Dit voelt niet goed voor je. Herken je dit? 

  • Gaat jouw kind ook met tegenzin naar school?
  • Zie je thuis een heel ander kind dan op school?
  • Laat je kind niet de resultaten zien die je zou verwachten?
  • Heb je het gevoel dat je kind zich niet begrepen voelt?
  • Putten de tomeloze energie en de emoties van je kind je vaak uit?

Misschien is jouw kind dan wel (hoog)begaafd. Dat kan op het gebied van opvoeding en onderwijs voor flinke uitdagingen zorgen.

Tijdens de informatie-avond ‘slim maar niet gelukkig’, geeft Smart-Ease je een kijkje achter het gedrag van het (hoog)begaafde kind.

Opzet van de avond

Henriëtte Dekker start met een korte theoretische uitleg waaraan je een (hoog)begaafd kind kunt herkennen. Aan de hand van praktische voorbeelden, vertelt ze wat deze kinderen nodig hebben om weer in balans te komen.  Na afloop krijg je de gelegenheid om vragen te stellen en je eigen ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden Slim maar niet gelukkig

Dus, ben jij ouder en herken je bovenstaande en wil je graag weten wat er nodig is om je kind te helpen? Schrijf je dan in via inschrijven@smartease.nl onder vermelding van informatie-avond 6 november. ER ZIJN NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ!!

Locatie: Het Tromphuis, M.H. Tromplaan 47, Enschede.
Doelgroep: Ouders van vermoedelijk (hoog)begaafde kinderen
Datum:
maandagavond 6 november 2017
Tijd: 19.45 – 21.30 uur
Registratie en ontvangst met koffie of thee: vanaf 19:30 uur
Investering: €10,- p.p.
Zodra je je hebt ingeschreven via inschrijven@smartease.nl ontvang je een factuur. Als je het bedrag hebt overgemaakt is je inschrijving een feit. We zien je graag op 6 november!

Vond je dit nuttig? Dan kun je het delen!
Geplaatst in Agenda, Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *