Koffie-ochtend voor ouders en onderwijsprofessionals van hoogbegaafde kinderen

De koffie-ochtend voor ouders van 9 maart j.l. bleek een enorm succes. Deze ochtend kwam tegemoet aan de behoefte van ouders van hoogbegaafde kinderen om ervaringen te delen. Een blog van een bestuursvoorzitter inspireerde mij om als vervolg op deze bijeenkomst een koffie-ochtend te organiseren voor onderwijsprofessionals en ouders. Op deze uitnodiging kwamen veel reacties.

We hebben inmiddels een geschikte datum kunnen vinden mooi aan het begin van een nieuw schooljaar: vrijdag 20 september van 9:30- tot ongeveer 11:00 uur (uitloop tot 11:30).

Doel van de koffie-ochtend

Het doel van deze ochtend is om onderwijsprofessionals in verbinding te brengen met ouders zodat ouders vanuit hun perspectief kunnen vertellen wat hun kind nodig heeft om met plezier naar school te gaan. Bovendien zullen er ouders aanwezig zijn die inspirerende successen delen.

Ervaringen delen

Heb jij als ouder ook het gevoel dat je als enige worstelt met de problemen waar je met je kind in het onderwijs tegenaan loopt?  Of ben je juist op zoek naar een stukje (h)erkenning bij de ervaringen van andere ouders?  Misschien zie jij deze koffie-ochtend wel als dé kans om juist succeservaringen te delen met onderwijsprofessionals.

Ben jij onderwijsprofessional en ben jij erg nieuwsgierig naar hoe jij tegemoet zou kunnen komen aan de onderwijsbehoefte van hoogbegaafde kinderen? Of heb jij juist successen bereikt die je graag met ouders en je collega’s wilt delen?

Dan is deze koffie-ochtend dé gelegenheid om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten

Dus, ben jij ouder of onderwijsprofessional van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind en lijkt het je leuk om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen? Schrijf je dan in via inschrijven@smartease.nl onder vermelding van koffie-ochtend 20 september 2019

Locatie: Tromphuis, Tromplaan 47 te Enschede.
Doelgroep: Ouders en onderwijsprofessionals van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen
Datum:
 vrijdagochtend 20 september
Tijd: 9:30 – 11:00 uur (uitloop tot 11:30 uur)
Registratie en ontvangst met koffie of thee: vanaf 9:15 uur.
Deze ochtend wordt aangeboden door Smart-Ease

Zodra je je hebt ingeschreven via inschrijven@smartease.nl ontvang je een bevestiging. Het aantal plaatsen is beperkt. Vergeet je dus niet om in te schrijven.

Vond je dit nuttig? Dan kun je het delen!
Geplaatst in Agenda, Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *