Koffie-ochtend voor ouders van hoogbegaafde kinderen

In het kader van ‘De week van de hoogbegaafdheid’ organiseert Smart-Ease op verzoek van velen een koffie-ochtend voor ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen.

Ervaringen delen

Misschien heb jij ook het gevoel dat je als enige worstelt met de problemen waar je met je kind in het huidige onderwijs of in de opvoeding tegenaan loopt. Wie weet ben je juist op zoek naar een stukje herkenning bij de ervaringen van andere ouders. Kortom, het lijkt je fijn om eens met andere ervaringsdeskundigen van gedachten te wisselen onder het genot van een kopje thee of koffie? Dan is deze koffie-ochtend dé gelegenheid om andere ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen te ontmoeten.

Dus, ben jij ouder van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind en lijkt het je leuk om andere ervaringsdeskundigen te ontmoeten? Schrijf je dan in via inschrijven@smartease.nl onder vermelding van koffie-ochtend 9 maart 2019.

Locatie: Het Tromphuis, M.H. Tromplaan 47, Enschede.
Doelgroep: Ouders van vermoedelijk (hoog)begaafde kinderen
Datum:
 zaterdagochtend 9 maart 2019
Tijd: 10:30-12:00 uur
Registratie en ontvangst met koffie of thee: vanaf 10:15 uur
Deze ochtend wordt aangeboden door Smart-Ease

Zodra je je hebt ingeschreven via inschrijven@smartease.nl ontvang je een bevestiging. Het aantal plaatsen is beperkt. Vergeet je dus niet om in te schrijven.

Geplaatst in Agenda, blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *