Smart-Ease is jarig en trakteert

Nu is het zo ver: Smart-Ease bestaat deze maand 10 jaar. Bij een mijlpaal hoort een traktatie, dus ik vind dit een mooie kans om eens flink uit te pakken. 

Mijn cadeaus voor jou

Ik heb maar liefst drie traktaties voor je in petto.

1. Allereerst heb ik natuurlijk een verrassing voor mijn vaste klanten.

2. Verder kunnen mijn trouwe volgers deze maand via de Facebookpagina van Smart-Ease kans maken op 1 van mijn 10 favorites. Wil je weten wat mijn 10 favorites zijn? Bekijk dan deze video:

3. En dan de traktatie waarmee ik je nog het meest blij hoop te maken. De 10e van de 10e krijgt Smart-Ease er een ‘zusje’ bij. Op 10 oktober gaat er namelijk een nieuwe pagina empowered by Smart-Ease de lucht in. Op deze pagina vind je een GRATIS toolkit die jou op weg helpt om het beste uit je kind te halen. Binnenkort vertel ik je welke vragen over hoogbegaafdheid ik in deze toolkit beantwoord. Dus, wordt vervolgd.

Online kennisclips

Wat je aan het eind van de maand oktober ook op deze nieuwe pagina vindt, is een nieuwe dienst, waarmee ik ouders van hoogbegaafde kinderen in heel Nederland, België en misschien zelfs daarbuiten hoop te kunnen helpen. Of misschien ben jij wel ouder van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind, maar ben je nog niet toe aan een persoonlijk begeleidingstraject. Dan heb ik goed nieuws voor je, want jij kunt dus binnenkort lekker vanaf elke plek waar internet is kennis opdoen over hoogbegaafdheid.

Tijdens de lockdown heb ik namelijk enthousiast gewerkt aan online kennisclips over de meest gestelde vragen in mijn praktijk. In deze clips krijg je antwoord op vragen als:

  • Hoe kan ik omgaan met de heftige emoties van mijn kind?
  • Mijn kind is thuis zo anders dan op school, hoe kan dat?
  • Mijn kind ziet 100 beren op de weg voordat het de uitdaging aangaat. Hoe ga ik daarmee om?

Kortom: allerlei vragen die ik in de afgelopen 10 jaar regelmatig de revue heb horen passeren.

Voor een eenmalig bedrag van € 49,95 krijg je een half jaar lang elke twee weken een kennisclip en een blog met praktijkvoorbeelden, handige links en tips. Deze inzichten en praktische tips helpen jou als ouder om het stuur weer in handen te krijgen. Want als jij het stuur in handen hebt, zul je zien dat je kind ook meer rust en vertrouwen krijgt. 

Dus wil jij kans maken op 1 van mijn 10 favorites? Volg dan mijn facebookpagina – ook als je nieuwsgierig bent naar de gratis toolkit en de kennisclips. En ken je mensen die daar ook iets aan kunnen hebben? Deel dit bericht dan met hen!

Vond je dit nuttig? Dan kun je het delen!
Geplaatst in Agenda, Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *