Weetjes en feiten voor nieuwsgierige hoogbegaafde kids

Tijdens een bezoekje aan Groningen kon ik het niet laten om ook even bij boekhandel van de Velde naar binnen te gaan. Elke keer denk ik dan: je zult maar kind zijn en los mogen gaan in deze boekhandel. Wauw wat een keuze!! Niet alleen lees- en stripboeken maar ook enorm veel leuke weetjesboeken. Eigenlijk hoef je daar helemaal geen kind voor te zijn. Ook voor de ouders zijn deze boeken super interessant.

Zeg nou zelf: wat is er nou leuker dan zelf kunnen bepalen wat je wilt leren? Vooral in het weekend heb je zeeën van tijd om je te verdiepen in de zaken van jouw keuze. En dan maakt het niet uit of het regent of niet: verwarming aan, dekentje over of gewoon lekker met je boek in een eigen gebouwde hut . Of gewoon lekker even tot jezelf komen in een tentje in de woonkamer. Ik heb een aantal boeken voor je geselecteerd:

(Tip: van de meeste boeken kun je via de link een inkijkexemplaar bekijken.)

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer

Vond je dit nuttig? Dan kun je het delen!
Geplaatst in Blog, Boekentips, Leren leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *