Workshop communiceren met hoogbegaafde kinderen

Heb je vaak eindeloze discussies en putten de tomeloze energie en de emoties van je kind jou uit? Beland je regelmatig in een conflict met je kind en gaat dit ten koste van de sfeer in huis? Dat is vreselijk frustrerend en niet effectief. Soms valt communiceren met hoogbegaafde kinderen niet mee…

In deze workshop leer je kenmerkend positief gedrag en stressgedrag bij jezelf en je (hoog)begaafde kind te herkennen. Ook krijg je tips om hier effectief mee om te gaan. Zo voorkom je misverstanden en stress en ontstaat er begrip en dynamiek.

Aanmelden

Dus, ben jij ouder van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind en herken je bovenstaande en wil je graag weten hoe je je weer positief kunt communiceren met je kind? Schrijf je dan in via inschrijven@smartease.nl onder vermelding van workshop 17 maart 2018.

Locatie: Het Tromphuis, M.H. Tromplaan 47, Enschede.
Doelgroep: Ouders van vermoedelijk (hoog)begaafde kinderen
Datum:
 zaterdag 17  maart 2018
Tijd: 14:00 tot 16:00  uur
Registratie en ontvangst met koffie of thee: vanaf 13:45 uur uur
Investering: €25,- per persoon.
Inschijving is mogelijk tot 10 maart 2018. Zodra je je hebt ingeschreven via inschrijven@smartease.nl ontvang je een factuur. Als je het bedrag hebt overgemaakt is je inschrijving een feit. We zien je graag op 17 maart 2017!

Vond je dit nuttig? Dan kun je het delen!
Geplaatst in Agenda, Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *