Disclaimer

Copyright en eigendom

De teksten en foto’s, op Smart-Ease zijn, tenzij anders wordt vermeld, door mij gemaakt of aangekocht en mogen niet worden overgenomen of gedeeld zonder schriftelijke toestemming van mij en een duidelijke bronvermelding. Dit geldt
De website van Smart-Ease en Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid zijn mijn eigendom en ik heb dan ook het recht om content naar eigen inzicht te wijzigen of verwijderen. Ook reacties mag ik verwijderen, bijvoorbeeld als ze kwetsend zijn of alleen bedoeld zijn om een andere website te promoten.

Samenwerkingen

Het bijhouden van websites kost tijd en geld. Om ervoor te zorgen dat ik je kan blijven voorzien van de leukste tips, ga ik van tijd tot tijd samenwerkingen met bepaalde uitgevers. Ik krijg dan bijvoorbeeld een product aangeboden, zodat ik erover kan schrijven en soms ook iets kan weggeven. In sommige gevallen krijg ik een kleine vergoeding voor de tijd die ik besteed aan het schrijven en publiceren van het artikel.
Ik ga deze samenwerkingen alleen aan als ik denk dat ze artikelen opleveren die voor jou interessant zijn. Bovendien ga ik alleen samenwerkingen aan waarbij ik vrij ben om eerlijk mijn mening en ervaringen te delen, net als wanneer ik op eigen initiatief en kosten iets bezoek of probeer. Voor alle duidelijkheid vermeld ik het in of onder een blogpost als het om een samenwerking gaat.

Winacties

Als je een prijs gewonnen hebt bij een winactie, neem ik contact met je op om te vragen of ik je adres mag doorgeven, zodat de prijs kan worden opgestuurd. De prijzen worden namelijk beschikbaar gesteld door de bedrijven en bestemmingen waarmee ik samenwerk. Nadat ik met jouw toestemming je gegevens heb doorgegeven, ligt de verantwoordelijkheid voor het bezorgen van de prijs dan ook bij hen.

Affiliate links

Sommige artikelen bevatten affiliate links. Deze links verwijzen naar een website waar je iets kunt kopen en laten aan de eigenaar van die website weten dat een bezoeker daar via mijn blog is gekomen. Als je vervolgens iets koopt, krijg ik een kleine vergoeding. Voor jou maakt de affiliate link geen verschil: je betaalt precies hetzelfde als wanneer je zelf naar die website was gegaan.

Lezen op eigen risico

Als ik een blogpost schrijf, doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat de verstrekte informatie correct is. Maar foutjes zijn menselijk en prijzen, openingstijden etc. kunnen veranderen. Daarom voeg ik waar mogelijk een link toe naar de website van datgene waarover ik schrijf, zodat je zelf kunt nakijken of de gegevens kloppen en nog actueel zijn. Mocht je naar aanleiding van een artikel besluiten zelf iets te gaan bezoeken of kopen, dan doe je dat op eigen risico. Je kunt mij dus niet aansprakelijk stellen als het anders loopt dan je had gehoopt. Vind je iets dat niet klopt? Laat het even weten, dan pas ik het aan.
Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de handelingen van bedrijven waarmee ik samenwerk en waarover ik schrijf, voor de content op websites waarnaar ik verwijs, voor de reacties die anderen op Smart-Ease plaatsen of voor eventueel nadeel dat je ondervindt als een van mijn websites door technische problemen tijdelijk uit de lucht is.