Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid: E-magazines

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Voorkant-Toolkit-Eerste-Hulp-Bij-Hoogbegaafdheid-728x1030.jpg

Magazine Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid, de eerste stappen op weg naar inzicht

Hoogbegaafdheid kan op het gebied van opvoeding en onderwijs voor flinke uitdagingen zorgen. We willen allemaal het beste in deze kinderen naar boven halen. Maar waar begin je? Wanneer moet je actie ondernemen? Welke boeken geven de juiste informatie? In dit kleurrijke E-magazine lees je aan de praktijk gerelateerde cases waar je mogelijk veel (h)erkenning in zult vinden. Daarnaast krijg je antwoorden/ tips op de meest gestelde vragen in de zoektocht naar de juiste begeleiding van je kind.

Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid en leren leren

Tips en tools voor het begeleiden van je hoogbegaafde kind/leerling

Haalt jouw (hoog)begaafde kind of leerling niet de resultaten die je bij hem of haar zou mogen verwachten? Dat is niet alleen frustrerend voor jou maar ook voor het kind.

Hoe kan het toch dat een talentvol kind niet de resultaten behaalt die je van het het kind zou mogen verwachten? Wat heeft het kind nodig zodat het zelfvertrouwen en leerplezier krijgt? Wat vraagt dit van jou als ouder/leerkracht?
Dit en nog veel meer lees je in dit kleurrijke E- magazine. Het is bedoeld voor ouders en leerkrachten van kinderen in de bovenbouw van het primair onderwijs tot en met alle klassen van het voortgezet onderwijs. Mijn doel is tools te geven waardoor jullie samen weer het stuur in handen krijgen. Door praktijksituaties geef ik je inzicht en krijg je tips hoe je het kind optimaal kunt begeleiden.


Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid en Heftige Emoties

Inzicht, tips en tools voor het voorkomen en de-escaleren van heftige emoties

Dit E-magazine heb ik geschreven om jou als ouder en/of professional inzicht te geven in en de reden achter het gedrag van een hoogbegaafd kind en hoe je heftige emotionele buien kunt voorkomen en zonodig de-escaleren. Dit met als doel om ervoor te zorgen dat het kind begrepen wordt en in balans komt zodat het kan opgroeien tot een zelfsturend, autonoom en gelukkig mens. Het magazine staat boordevol tips en praktijkvoorbeelden.
Met GRATIS emotiethermometer


ONLINE KENNIS OPDOEN OVER HOOGBEGAAFDHEID?