Ervaringen

Mw. R. te L.

Tijd om echt te luisteren

"we hebben de sessie al zeer waardevol ervaren. Bedankt alvast voor de tijd die je nam wat ik zeker een compliment waard vind. Dit heeft veel inzicht gegeven voor ons en dit had niemand tot op heden gedaan terwijl er al verschillende partijen betrokken waren. Voor ons een essentieel onderdeel waarin jij verschil hebt gemaakt."

Paulien Haagsma moeder van Bart

Begrip maar geen gepamper

Wij hebben gezien dat Bart het heel prettig vindt om met iemand te praten die hem begrijpt, anderzijds waren wij blij te zien dat hij niet wordt gepamperd en dat jij hem aanspreekt op zijn verantwoordelijkheden. Hij moet het doen, wij/jij kunnen hem helpen.

Ook heb je mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en hulpmiddelen geboden die praktisch goed uitvoerbaar zijn.

De begeleiding van Bart heeft duidelijk tot verbetering geleid. Hij is vanaf dit schooljaar echt zelfstandig bezig. Hij maakt zijn eigen planning zonder dat wij hem hier toe hoeven aan te zetten. Hij heeft meer structuur gekregen in het maken van zijn huiswerk. Bereid zich zelfstandiger voor op SO’s en proefwerken. Maakt hiervoor zelf uittreksels indien nodig.

De middelen die zijn aangeboden hebben Bart geholpen om zelf structuur aan te brengen. Hij is in staat geweest om datgene te gaan gebruiken wat bij hem past.

Jeanet van Kooi moeder van Lieke

Verbetering schoolresultaten en toename zelfvertrouwen

Wij hadden het gevoel dat onze dochter op school niet liet zien wat ze werkelijk kon. Bij Smart-Ease hebben wij de juiste begeleiding gevonden. Door Henriëtte’s positiviteit, haar inzicht waar de problemen lagen en hoe die aan te pakken, heeft onze dochter erg geholpen.

Lieke´s schoolresultaten zijn met sprongen vooruit gegaan. Door de stof op een andere manier aan te bieden, lukte het Lieke wel. Daarnaast heeft jouw positieve begeleiding er zeker aan bijgedragen dat Lieke meer zelfvertrouwen kreeg en ook daardoor beter ging presteren op school.

 Het schooladvies wat ze eerst kreeg van school paste niet bij Lieke, maar door de hulp van Smart-Ease is daar een schooladvies uitgekomen wat passend is voor Lieke. Dit laat ze nu ook zien in de brugklas. Lieke heeft veel meer op zichzelf leren vertrouwen.

Angelique Mulder

Empathisch, betrokken en buiten de gebaande paden

Als je zoekende bent naar passende begeleiding voor je kind, die ondanks, of juist door zijn of haar hoge intelligentie, vastloopt op school en/of thuis, ben je bij Henriëtte aan t juiste adres! 
Empathisch, "out of the box" denkend met een open communicatie en een grote mate van betrokkendheid, zijn een aantal van haar eigenschappen die wij als zeer prettig ervaren hebben. 
Dus ik zeg... Doen!

Erna van den Berg moeder van 4

Goede en open begeleiding

Als je goede en open begeleiding zoekt voor je hoogbegaafde en hoogsensitieve kind,is dit een top vrouw!! Goed inlevingsvermogen zowel voor jezelf als ouder en natuurlijk je kind!!! Doen hoor.....

Renate van Stigt

Eye-openers

Hartelijk dank voor het begeleiden van Nina dit afgelopen jaar. Ook zeker voor ons als ouders een paar mooie eye-openers beleefd.

Nina's prachtige presentatie vanmiddag tijdens het verwijzingsgesprek van groep 8 was een erg mooie afsluiting en wat waren we trots op haar zelfvertrouwen en zelftrots. Een geweldige overwinning!

We zien volgend jaar met heel veel vertrouwen tegemoet!

Sonja moeder van 3

Geen volgers maar leiders

"jij hebt er voor gezorgd dat niet alleen ik maar ook mijn kinderen weer het stuur in handen kregen. Je maakt van je klant geen volgers maar je inspireert en ontwikkelt leiderschap. Wij hebben weer de regie. We hebben allemaal zoveel zelfvertrouwen gekregen. Ik ben een stuk geruster en ik zie het ook terug in mijn kinderen. Zij worden rustig doordat ik rustig blijf.  Ze maken veel bewuster een keuze en durven nu voor hun behoeftes op te komen. En dat voelt zo fijn.”

Ouders van een drie-jarige

Zelfvertrouwen

We zijn heel blij met ons bezoek aan jou.
We voelden ons bijzonder op ons gemak. Je persoonlijkheid, ervaring en kundigheid hebben er voor gezorgd dat we een nieuw vertrekpunt hebben. Ook zijn we erg blij met de tips en adviezen die je ons al hebt mee kunnen geven. Door het gesprek hebben we meer vertrouwen in onszelf gekregen.
Hiervoor willen we je bedanken!
Fleur Braakhuis

Positief zelfbeeld

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding door Smart-Ease. Kenmerkend is de hoge mate van betrokkenheid, kennis over de sensorische informatieverwerking met toepasbare adviezen voor in het onderwijs/thuis, het versterken van ons kind zijn zelfbeeld en vanuit het perspectief en cognitie van het kind kijken naar een optimale leersituatie. Maar vooral de rust en vertrouwen in de benadering hebben we als heel waardevol ervaren. Dank voor je tijd en inzet Henriëtte!